Wednesday, November 12, 2014

Menanti Kehadiran Orang Baru



Alhamdulillah~ sekian lama x mengupdate blog yg semakin berdebu nie...malas nk bg alasan yg sama...sbb alasan yg paling pertamanya ialah bila jari jemari nie semakin malas nak menekan2...otak semakin malas nak memikir2 ayat...padahal xde ape sgt pun kan...tp mmg mood semakin malas berbelog nih...haihhhhhhh~

So, cite yg nak dicoretkan mesti laa kene pd tajuk kannn...alhamdulilah~ kini kandunganku telah masuk 35 minggu...so, xlama lagi qhaleef akan dpt adik...

gurl.? or boy.? bila dah ada anak lelaki nie, for sure kt mengharap bb gurl pulak...tipu laa klu ak ckp xmengharap langsung bb gurl kan...tp mcm mane pun kene berbalik kpd illahi...apa pun jantina bb, ak n suami xkisah...janji sihat n sempurna sifat...cukup laaa~

result scan yg pertama time bb baru 20 minggu...ak buat scan 4D terus sbb kebetulan time tue ak sakit tulang belakang yang teramat sgt...tapi result masih samar2...doktor cakap 'kemungkinan' bb gurl...excitedddd.!! =) hahahaha~ berbunga2 jap hati...tp masih xmo terlalu mengharap...sebab 'kemungkinan' tue blh jadi lain...

result scan kedua time kandungan 28 minggu, wat scan biasa jee...pun doktor ckp 'macam' gurl jee...'macam' hurmmmmm...still xde jawapan pasti...jawapan yg pastinya hanya naluri ak sahaja...xpee laaa, ak xkisahhh mane2 pun...nama ak ready utk gurl n boy...senangggg...

ikutkan due ak bersalin 20/12/2014...pengalaman bersalin qhaleef, lewat seminggu...due sepatutnya 23/11/2011 tp kuar 29/11/2011...xada langsung sebarang signal bb nk kuar...cume masa 27/11/2014 tue qhaleef xbape aktif bergerak...ikut pengiraan time tue xcukup pn pergerakkan 10kali...ak takut, so 28/11/11 maklumkan kat doktor n terus kene refer ke hospital...doktor check, mmg dah over due so nak xnak kene paksa bersalin...so 29/11/11, qhaleef dilahirkan secara pembedahan disebabkan keadaan die dah lemah...so, doktor xnak amik sebarang risiko kematian...

ak harap semoga kelahiran bb kedua nie dipermudahkan segala urusan...n paling ak harap, dapat bersalin normal...insyaALLAH~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...