Tuesday, November 20, 2012

Maafkan aku...

Semalam aku terima sepucuk kad jemputan perkahwinan salah seorang kawan baikku, Iena...majlis berlangsung pada 25/11/2012 nie...hajat dihati mmg nak sgt pegi...nak sgt tgk Wedding Of The Year itu :)... tp terlalu banyak halangan yang menghalang...

majlis persandingan berlangsung pd hari ahad, kat sini hr ahad adalah hari bekerja...cuti ak mmg tinggal sehari yg ak kene simpan utk kenduri adik sepupu suamiku pd bulan 12 nie...nak pulak 30/11/2012, ak nak wat kenduri kesyukuran sbb en suami nk byr nazar...mmg bajet tue dh lari...tp sebab dh bernazar, kena buat jugak...

Iena, maafkan aku yee...ak tau ak dh janji nak datang tp wat mase nie ak mmg betul2 xmampu nk jejak kaki ke KL lg...termenung ak tgk kad kawen ko yang cantik itu...

pada kengkawan yang lain jugak...Ecah n Jijah...ak nak sgt tgk n berada pd hr bahagia korang sume...tp ak skang dah duduk jauh...susah sgt...nk jumpe family sendiri pun xdapat...apatah lg korang sume...ak harap, korang sume paham...

ak sentiasa n akan sentiasa mendoakan kebahagiaan korang semua...ak xpenah lupa pada persahabatan kt...ak pun harap yg ak tidak akan dilupakan...maafkan aku yee...

with jijah
with Leq n Ecah
with Iena
sentiasa dalam ingatan...
:'(

4 comments:

  1. biasalah tu.. mmg bila dah bekeluarga ni susah sikit nak bergerak macam masa bujang dulu.. tapi kalau wae kawin balik ke? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. @mamikami : amboii kak, statement...kene tgk keadaan dl..wedding nazira ritu xdpt g sbb tgh sarat n tggu mase jee..skang nie, cuti lak tggl shari...tue camno...insyaALLAH, tahun depan kene jaga cuti n bajet...

      Delete
  2. Sue...terharunye...hwawawa...cdihnye ko xdtg majlis aku...tp xpela atas alasan yg ko da jelaskn ni aku phm situasi ko...huhuhu...ade mse nt kte jmp la ye ble ko dtg kl nt..aku doakn ko bahagia d sane...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak xsure sape yg post nie...heeee~ len kali letak laa nama cik kak oiii...jijah dh bersalin...kt tggu ina ngan ecah lak...nanti kt wat reunion ngan anak2 skali yee...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...