Thursday, May 17, 2012

Terkejut Tengok Aishwarya Rai Yang Sekarang


Kalau dilihat kepada bentuk badan pelakon wanita Bollywood, Aishwarya Rai pastinya ramai yang begitu cemburu kerana fizikalnya yang kurus, seksi dan berkulit putih melambangkan seorang wanita yang terlalu cantik.

Aishwarya pernah dimahkotakan sebagai Ratu Dunia pada tahun 1994 kerana dirinya yang cantik hingga mampu menarik mata juri-juri dalam pertandingan itu.

Jadi, tidak mustahil untuk dia meraih kemenangannya.

Aishwarya sudah pun berkahwin dengan aktor lelaki, Abishek Bachchan yang juga anak kepada hero Bollywood Amitabh Bachchan.

Hasil perkahwinan mereka, Aishwarya dan Abishek telah dikurniakan anak pertama pada November 2011.

Bagaimanapun, dengan kelahiran anak pertamanya, Aishwarya tidak lagi mempertahankan ‘kecantikannya’.

Sekarang ini, gambar terbaru pelakon wanita itu yang mempunyai bentuk badan yang besar sudah pun tersebar meluas di ruang internet.

Ada juga dikalangan peminat-peminat Aishwarya terlalu kecewa dengan penampilan ‘baru’ pelakon itu.

Tetapi, Aishwarya menegaskan kepada media-media di India bahawa dia seboleh mungkin mahu menikmati perasaan menjaga anak sulungnya dengan gembira tanpa perlu memikirkan masalah berat badan.

Mungkin bentuk badan Aishwarya yang sekarang hanyalah sementara. Siapa tahukan esok atau lusa dia kembali ‘mengancam’?

Oleh: NAIMAH SHAARI
------------------------------------------------------------------------------
Spesis aku gak Aishwarya Rai nie upenye...ye laa kan, sebelum ada anak penat dh dok diet n jaga badan...time mengandung mane leh nak diet2 dah...so, lepas bersalin hamekkkkk laa kan...huhu~ nanti anak dh besar sikit leh diet balik...anak tgh kecik better bg tumpuan pada anak dulu yee x...baru namanya ibu mithali~ *statement untuk diri sendiri* :))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...