Monday, April 23, 2012

Happy Hour ;)

Reunion time wedding kengkawan nie mmg meriah...cos time nie laa peluang nak jumpa kengkawan sume...termasuk dieorg nak jumpe aku~ ;D Hari sabtu baru nie wedding Marlini n Lazelin...kitaorang 1class kat Teknik Setapak...sebulan sebelum majlis, pakat2 dok msg kat FB n set time bile nak gerak...jumpe kat mane...g ngan sape...nak naik ngan sape...merepek macam2...itu keje aku laa kan... ;))

Gosip Puan Marlini
Alhamdulillahhhh~ selamat dah menjadi isteri orang yee Puan Marlini Kamaruzaman...macam xpercaya jee kawan aku yang sorang nie dah kawennn...ye laaa, anak tunggal mak kan...huhu~

okeh, nak citer sikit...majlis persandingan dibuat seminggu selepas pernikahan...majlis persandingan berlangsung di Bangunan Felcra, Setapak...

tema majlis merah n putih...like umno ;)...tp warna yg dipilih bg aku sgt menyerlahkan seri pengantin...makeup yg sgt gojesss...

pelamin n andaman sume di amik dari butik Kak Jue di Shah Alam...mak andam time wedding aku sebelum nie...hasilnye sgt memuaskan hati...






senyum mcm tue laa...baru nampak seri n manisnye...neway, u look so gojessss babe...x sia2 ko amik ngan Kak Jue~ ;))

alalalaaaa, cian anak ibu...ngantuk sgt yee...ibu tgh dok makan tau2 anak ibu dh tido...so suwetttt~ ;)

auntie ermaa...lameeenye xjumpe ema, maintain slimmm u...achu sungguh jeles laa...xpee, next time jumpe achu dah kembali slim balik...tunggguuuu~

 me n kembar...kakak mira pun nak interprem gak...siap tarik2 baju mak lang lagi...adehhhhh~




 erma n balqishh comeiiiii

xsempat nak bernual panjang dgn ema sbb rushing nak g next wedding lak...anyway, terubat rindu dihati... ;D

Gosip Puan Lazelin

Memandangkan dua majlis dalam 1hari, kitaorg terpaksa bekejar2 untuk attend kedua2 majlis tersebut...sampai xsempat pun nak bergambar dgn Puan Marlini...tp xpee laa, dah dapat doorgift die ok dah...x terasa ati sgt...huhuhu~

Majlis kedua lak di Pusat Komuniti Taman Ibu Kota...mula2 langkah kaki masuk ke dewan terasa bagai berada di padang pasir...majlis perkahwinan yang bertemakan Arabian...lain dari yang lain n sgt menarik...

pasangan pengantin yang bagaikan Aladdin n Jasmine...sgt outstanding okehhh...di fahamkan sumenye adalah ilham bapa pengantin...n Merisik Gallery...boleh laa hire dieorg bg sape2 yg berminat~ ;)




adehhhhh~ sgt laa memalukan...kelam kabut punya pasal...dgn nak usung Qhaleef lagi...sampai kasut ibu terlupa nak bawa...terpaksa laa pakai jee selipar tue...xpenah dibuat laa haihhhhhh~


Uncle Aladdin salam Qhaleef laa~ ;))

melekat makeup lin kat tudung aku...

time nie tgh mengukur ketinggian pengantin yg sgt memusykilkan...mcm mane die boleh lg tinggi dr aku...heels 4 inch okehhh.!! 

pengantin yang sgt sempoiii n slamberrr jee...Lazelin, sape sekolah teknik setapak yang xkenal die...cikgu2 pun kenal...WANTED okeh...huhu~

"kepada kedua2 pasangan pengantin, achu ucapkan Selamat Pengantin Baru...semoga berbahagia hingga hujung nyawa...n selamat melayari bahtera rumah tangga..."

gud day, gud time, gud friend...Luv themmmm so much...
muahhhhhhhhhh3!!! ;))

2 comments:

  1. alamak alin, sy xbersalahhh...kitaorg ingat awok pegi dgn en apat awok tue...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...