Monday, April 2, 2012

1st GiveAway Zack-Monavie!!


1st GiveAway Zack-Monavie!!


Giveaway ini adalah khas untuk:

Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower 2 blog ini..
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st GiveAway Zack-Monavie
5. Mesti letak banner Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog zack-monavie.blogspot.com sahaja
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry INI SAHAJA nanti..
8. Tag 3 orang kawan anda atau lebih untuk turut serta memeriahkan Lucky Draw ini..

Itu sahaja.. !!!
Hadiahnya???

 sebotol Monavie yang bernilai RM145 (harga jualan)

menarikkan!! dan lebih menarik bila..
 pemenang boleh memilih sendiri Monavie yang mana satu menjadi pilihan hati..
merah? hijau? atau ungu? WOW!!

Jadi cepat2 turut serta dan hebahkan pada kawan2 lain ok..
tarikh tutup akan diumumkan bila-bila masa sahaja..
Mungkin anda adalah pemenangnya..siapa tahukan?!

4 comments:

  1. Replies
    1. banyak sangat masalah yang dipikirkannye tue... ;)

      Delete
  2. serius tp sweet :)
    suka sgt.
    kening yg mahal sgt tu.
    ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkk, xdee button like laa...huhuhu~ neway, thanksss yee kamu...kening The Rock OK.. ;))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...