Friday, January 6, 2012

Update n Upgrade.!!

Makk aihhhhh..!!

bile dah lame sgt xbukak blog nie mcm2 perubahan dah berlaku...terutamanye pada dashboard blog nie...alahaiiii, terkial2 mak dok belajo nyee...sampai naik tensen jap...tp bl dh paham, dah tau mane functionnye ok gak laa...


Yang ke-2 nye, nape akunye chat box dah x function...bile dok bukak page die, sume dah kene bayor yee...no more free2 okeh...terpaksa laa upgrade yang baru...huuuuuu~

bl dok tgk achived blog, terasa lame aku dah xupdate post n blog nie...makan tahun dah rupenye...mahu x blog aku nie majuk jadinye...last post pun zaman aku baru kawen...skang dah ada anak sorg kot...hayyyaaa.!! banyak nak kene flashback nie...haihhh.!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...