Tuesday, May 10, 2011

Sangat sakit hati.!!! *seballll*

xtau nak kelaskan pc nie dlm kategori yang mcm mane lagi...berbulan aku xdapat nak update blog nie hanya disebabkan oleh pc yang sepatutnye dicampakkan ke dalam longkang jee...haiyaaaa~ seball nye hati.!!

niat dihati hari nie nak update citer baru, letak banner baru, nak buat blog berwajah baru..tp berjam² aku dok upload gambar...tunggu punya tunggu, akhirnya failed...pastu internet restart balik...aku kene sign in balik n ape yang aku karang dekat 1 pages, HILANG.!!!! arrgggghhhhhhhh!!! 


sakitnye hati...dah xde mood nak blogging...


nasib baik laa pc nie hak kerajaan...klu x, aku dh campak pc nie dr tingkat 9 kebawah bangunan nie hah...*mcm laa berani kan* tp nak lepaskan tension gak...


 alahai laa pc, dlm zaman yang serba moden nie kenapa laa ko masih lagi wujud..hurmmmm~

sabar yee hati~ :((

 p/s : kepada kawan² blog, harap laa paham kesukaran sy...uwaaaaaa~

6 comments:

  1. dh folllow tau..follow me..tq for sharing
    http://sfarlina.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. buang ler listing kat seblah tu.. xpun buh lam page untuk info org lain..

    ReplyDelete
  3. sabar jelah...hehe..guna lah lappy sendiri

    ReplyDelete
  4. asyraaffaarysa : iyo laa kak~ suda kasi update...

    ReplyDelete
  5. Bila Ku Kata Cinta... : lappy nya ada...berukband nya, xtau laa bl nak ada...huuuuu~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...