Tuesday, May 10, 2011

Sangat sakit hati.!!! *seballll*

xtau nak kelaskan pc nie dlm kategori yang mcm mane lagi...berbulan aku xdapat nak update blog nie hanya disebabkan oleh pc yang sepatutnye dicampakkan ke dalam longkang jee...haiyaaaa~ seball nye hati.!!

niat dihati hari nie nak update citer baru, letak banner baru, nak buat blog berwajah baru..tp berjam² aku dok upload gambar...tunggu punya tunggu, akhirnya failed...pastu internet restart balik...aku kene sign in balik n ape yang aku karang dekat 1 pages, HILANG.!!!! arrgggghhhhhhhh!!! 


sakitnye hati...dah xde mood nak blogging...


nasib baik laa pc nie hak kerajaan...klu x, aku dh campak pc nie dr tingkat 9 kebawah bangunan nie hah...*mcm laa berani kan* tp nak lepaskan tension gak...


 alahai laa pc, dlm zaman yang serba moden nie kenapa laa ko masih lagi wujud..hurmmmm~

sabar yee hati~ :((

 p/s : kepada kawan² blog, harap laa paham kesukaran sy...uwaaaaaa~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...