Wednesday, October 27, 2010

Persiapan Perkawinanku : Part ii


semakin nak dekat majlis nie, semakin berdebar2 aku rasa...n semakin risauuu hati nie...risau yang sampai 1tahap fening kepala bagai nak pecah...macam2 nak pikir...yang nie dah settle kee, yang tue, yang sana...haihhhh~

ape lagi yang xsettle nie ekk..??

KEK WEDDING - done!
kek dah order kat Hanim's Cake...alhamdulillah~ rezki kawen murah cos kek adalah tajaan seorang kawan yang xmahu namanye di publishkan...anyway, thankss sesgt kat die... =)

ini hanya gambar semata2 yee...yang pastinya kek sy bukan ising cake cos susah tetamu nak makan nanti...heee~

kek biasa2 jeee...just nak display yg kek sy pun ada cupcake sebegini gak... =)

DOOR GIFT - done!
thanks to wae, nija n suami... cos bertungkus lumus menyiapkan kesemua gift2 tersebut...cayang kowang...muahhhh~ ;p
alhamdulillah...settle suda!

sorang bakal bergelar isteri...n sorang lagi bakal bergelar ibu...yang si sorang lagi tue bakal bergelar gf kepada sum1...hahaha~

semoga sumenye selamat n bahagia selamanya...
aminnnnn~

jom kita bergambar lagi...huhu~

friend forever...luv all...muahhhhh~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...