Tuesday, October 19, 2010

Persiapan Perkawinanku : Part i

waduhhh~ lame sungguh aku tidak membelog...busy sangat...sibuk ngan keje...persiapan...keje...persiapan...gado2 ngan en tunang...manja2 pulak...sudahnye, semakin lupe nak membelog...kui kui~

skang aku tengah sibuk dok membuat pengedaran kad kawen ku...very the simple...but nice for me...xmo pembaziran berlaku, biar berlebihan pada perkara yang sepatutnya...

nie adalah second card - special utk ayah...
thanks gak kat anak buah tercinta, acap...cos tolong lipat2 kad n masukkan dlm sampul...nanti mak lang banje k... ;)
ape kejadah ngan bakul nie...huduh rupe die...huuu~ asalnya ini adalah tikar mengkuang yg telah dipotong2 sehingga laa ianya menjadi bakul seperti nie...xtau laa, knapa beria sgt nak wat mcm nie kan...idea dtg mencurah2...n terlebih rajin, so jadi laa sebegini...tp blm lg siap nie...


haaaa~ ini baru laa rupa bakul yg berasal dr tikar mengkuang..setelah d gobek2 n akhirnya jadi laa sebegini...amacam..???

sgt menjimatkan klu nak dibandingkan membeli bakul yg dh siap sedia dikedai...

1gulung tikar rm 8 = 6 bakul
di kedai 1set bakul rm 40++ = 3 bakul

17/10/2010 - penyerahan duit belanja kahwin...mak teh en tunang beria menghiasnya sebegini...nak letak hiasan2 n coklat supaya nampak lebih menarik...kreatif gak yee...anyway, aku suka sgt...

apepun, thanks alot kat my sis yang banyak membantu cos seperti biasa dia laa yg menjadi chef dirumah ku...huhu~ masakan die mmg sedap...puji ikhlas nie tau kak... ;p

to be continue~

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...