Monday, September 6, 2010

2 Bulan jee lagi...risauu nyeee~


xtergambar perasaan aku skang...happy kee risau yg sebenarnye...sebelum kawen nie risau jee lebih kot...lepas kawen harus laa happy...ngeee~ ;)

1 badan aku sakit cos dok mengecat umah, mengemas...yang paling aku xlarat sesangat bile nak tukar tikar getah baru...nak kena mengangkat TV, rak TV, peti ais, sofa n segala rete yg ada kat situ laa...senget badan aku jap...bayangkan laa kudrat seorang perempuan nk wat sume tue... ;(

hurmmm~ aku nak mintak tolong sape lg...mak ayah kompem2 lg senget nanti badan dieorg...adik beradik lain, dok umah lain...maleh laa nak nyusahkan cos dieorg pun nk kena mengemas umah masing2kan...so, gagahkan laa jugak...

xpe laa, aku kemas nie pun cos majlis aku xlame jee lagi...xkan nak kemas dekat2 nak majlis...dah alang2 nak raya, harung jee skali...

alhamdulillah~ persiapan hampir 80% siap...lepas sume settle, aku nak fokus pada gift lak...naseb baik kawan baik aku si nija tue mengofferkan diri nak membantu...lege rasenya hati nie...ye laa, nanti kenduri aku die xdapat dtg cos dah bersalin, jadi nie je laa yg mampu die sumbangkan untuk aku...aku xkisah pun...anyway, thanks sgt kat die...n kengkawan aku yg lain...

apepun, perasaan yang paling kuat dlm ati skang ialah xsabar untuk bergelar isteri kepada tunang tersayang...hehehe~

2 comments:

  1. waa..nak kawen ekk..
    tahniah..tahniah..
    mesti hepi skg kan..ngee

    ReplyDelete
  2. thanks~
    happy tue harus ada...
    tp risau tue yg lebih...
    ngeee~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...