Thursday, August 26, 2010

alhamdulillah~ Rezeki raya...

semalam dak² ofis aku dok heboh pasal kerajaan umumkan duit raya RM500 kepada kakitangan kerajaan...dekat facebook pun dok sharing² info pasal hal tue...aku pun dapat tau dari dieorg dok sharing gak laa...huhu~ >> http://www.bharian.com.my/

alhamdulillah~ rezeki raya...

hanya itu jee mampu aku ungkapkan...lebih baik ada daripada xdee langsung...dapat laa aku bajet nak belikan handbeg untuk mak aku nanti...yang lain², dah ada dah...yang tue jee mak dok teringinkan...xpe laaa~ rezeki mak gak...

malam tue lak tunang aku msg bgtau pasal duit raye tue...org dah dok heboh, baru die msg...lambat laa bang...hehe~

dapat laa aku nak cover sikit untuk belanja raya nanti n lepas raya nie pulak abg aku nak kawen....raya ke-7...kat Terengganu lak tue...bajettt²~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...