Monday, August 9, 2010

Penang! iam coming~

yang sebenarnye aku g penang nie dah lame...baru skang baru ada mase nak update blog nie...hehe~ tp xpe, selagi ada mase, citer dah basi pun akan aku update jugak dr semasa ke semasa...

time nie aku g penang atas urusan nak ukur baju pengantin belah lelaki nanti...bukan sebab nak menggatal ngan cik abg atau ape yee...mmg aku dah bagi baju contoh, tp nie kan baju untuk wedding...klu silap nanti, bukannye boleh nak otter2...bukan mcm tempah baju kurung untuk raye kew...hurmmm~ nak xnak, sampai gak aku ke penang tue dengan bahagianya...hehe~

ye laa, nak jumpe insan tercinta memang begitu...hilang segala masalah jap...;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...