Thursday, August 12, 2010

My Happy Day (09.08.10)


happy kee.?? huhu~ xhappy pun kena laa menghappykan diri sendiri...jgn sedih2kan diri yee sue..;) so, kena laa ngan tema aku pd hari tersebut...my happy day...my big day...n my important day...why?? cos that day is my besday lorrr~

Happy Besday To Me!! ;))

ape yee azam aku kali nie sempena aku yang dah semakin tua nie...urmmm~ tua kee..?? biarlah org nak kata tua kee ape muda kee...yang penting jiwa nie mmg senantiase muda remaja...

anyway, thanks kat sume yang wish...terasa diriku begitu berharga...innershine~ huhu~ ;)

thanks sesangat2 kat my BFF yang wat kezutan untuk aku...n kengkawan yang banje aku makan...minggu yang sgt menggemokkan...itu pasti!! apepun, alhamdulillah~ syukur kerana masih ada yang mengingati diri ini...

thanks gak kepada yang bagi hadiah n kad...terima kasih daun keladi, tahun depan wat laa lagi yee...huhu~
The Cucur Udang Shop

si Nija yang suke makan2~

The Chicken Rice Shop

woooo~ kt makan dulu..ko amik jee laa gambar...

sebelum makan, amik gambar dulu yee...

FULL!! Kekenyangan...

nie pun xmampu nak abiskan...

abg nak makan ape bang..? Kenny Rogers..? ;)

Jemput makan yee....nyummm~

Bercinta aku nak menghabiskan kek nie...FULL!!

at Kenny Rogers, tgh menapau utk abe nija...



WAE.NIJA.SUE

Bestfriend Forever~

2 comments:

  1. happy birthday....
    saya pun birthday 9.8..:)

    ReplyDelete
  2. thanks wakkk..
    n happy besday gak...
    ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...