Wednesday, August 11, 2010

Kursus Bina Insan.

02 - 04 Ogos 2010

aku diberitahu tentang kursus nie pada pagi hari jumaat 30 Julai 2010...ikutkan aku hanya menggantikan pegawai lain yang xdapat pergi jee...memandangkan kursus aku masih xcukup lagi, aku pun terima offer nie...cos ialahnya pun merupakan arahan dari Timbalan Ketua Pengarah...

Tempat
: Shah's Beach Resort, 9km Tanjung Kling, 75400 Melaka.

Pakaian
: pakaian sepanjang kursus ialah pakaian sukan dan berkasut sukan SAHAJA...xboleh pakai baju lain...uitss~ nak kene raging perr...telekung untuk solat jgn dilupakan...

Pengangkutan : naik kerete jabatan...cos aku pegi ngan pegawai lain...walaubagaimanapun, ingat ada org yg drive tp sesat gak laa 3-4 kali...yee laa, die pun manusia biase gak kan... ;) lepas jee daftarkan diri n amik kunci bilik, terus mencari2 bilik...sampai jee, terpegun jap aku...perggggg!! cantiknyee bilik die...macam bali style pun yee...jadi jakun laa kejap...hehehe~

nice!!

ini adalah surau untuk solat berjemaah...sgt open tp bestt~ kusyuk solat...

belakang nie ialah tempat spa massage..

resort nie betul2 tepi pantai...

cantik!!

honeymoon kat sini pun ok gak nie...huhu~

my team presentation.

my team yang beshhh~

muka pucat sbb menahan kesakitan tp tetap maintain... ;)

sgt terharu cos dirai sebegini...luv all~

kursus paling best penah pegi... ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...