Monday, August 30, 2010

Alahaiiiii~ Shadira...

awat laa payah sgt aku nak mencari produk Shadira nie...muka aku nie mmg susah nak serasi dengan mane2 produk...so, bile dah jumpe yang serasi tue...time2 nak raya nie pulak laa stok xder...muka nie pun nak melaram gak...haihhhh~

outlet kat pertama complex yang biase aku gi tue tgh kehabisan stok...shadira nie susah sikit nak mencari outletnye...selalunya produk die xkan dijual dgn produk lain...hanya outlet shadira sahaja yang ada...aduyaiiii~



muka nie penting nie nak kena jaga...xkisah laa pencuci pape pun...yang penting, aku just nak UV daycream ngan pearl cream jee...lain² xbape nak penting sgt bg aku...huk huk~ mane nak cr lg nie... adehhhh~ ;(


2 comments:

  1. http://www.facebook.com/artiebeautyspa.shadira
    kami disini

    ReplyDelete
  2. http://www.facebook.com/artiebeautyspa.shadira

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...