Tuesday, June 15, 2010

Tak cukup tido~


uwaaaaaa~!! dah bape hari aku asyik xcukup tido jee nie...hari2 aku tido kul 2-3 pagi...bangun seperti biasa laa kan...tuntutan kerja harus dijaga...errmmm~ yang sebenarnya bukan aku x cukup tido sebab dok wat keje atau pape persiapan pun...boleh x klu aku cakap, aku xcukup tido sebab BERGAYUT ngan en. tunang tercinta...hahaha~ nak wat mcm mane...hati tengah berbunga dengan KEBAHAGIAAN...dah laa susah nak dapatkan...so, kena laa dijaga n dihayati bersama insan tersayang...huhu~

lagipun penat n kurang tido time eksiden dulu n ayah masuk spital x abis lagi...ditambah pulak sibuk dengan majlis pertunangan aku...mmg gile rushing time tue...aku ingat lagi, time tue kul 12 tgh malam hari jumaat bersamaan dengan 04/06/2010...aku kat hospital, dtg tgk ayah sekejap cos petang tue xsempat nk g tgk dok sibuk g cari n tempah kuih, amik sirih junjung dll ditemani oleh kawanku wae...akak aku call suh dtg 'punch card' tgk ayah jap...ayah aku dok tanya aku mane...lepas maghrib aku dtg spent mase untuk ayah...temankan ayah sambil tangan dok menjahit tudung utk tunang sok...huk huk~ dugaan tul...esoknya adalah majlis pertunangan aku...segala persiapan banyak lagi xwat...terutama ruang tempat sarung cincin pun xde lagi...n macam2 lagi laa...dalam kul 12 lbh (tgh malam yee) aku balik bile abg aku amik alih jaga ayah...aku balik dah xpikir ape dah..dalam pale aku hanya nak siapkan pape yg xsettle lagi...hari tue aku tido kul 6pagi...n dalam kul 7 dah bangun...giler laa~

apepun, segalanya telah berjalan dengan baik n sempurna...alhamdulillah~ tido tue boleh qada' kemudian...yang penting perlu diutamakan terlebih dahulu...tp sampai skang tido aku x qada'2 lagi nie...hurmmm~ adakah die menunggu untuk qada bulan 11 nanti...huhu~ time tue lg xcukup tidokan...hahaha~ psssstt <---- hanya untuk umur 18tahun n ke atas sahaja yee...ngeeee~ ;D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...