Wednesday, June 30, 2010

Panduan Nama Anak Dalam Islam

aku tertarik untuk share satu link nie...cos tgh dok layan FB, ade lak member2 yang klik 'like' pada pages tersebut...n aku ternampak n terus membuka link tersebut tanpa perlu pikir 4-5 kali...cos excited gak sebenarnye dengan tajuknya tue...sabar sue~ bukan mase ko lagi...hehe~ just nak share jee...berangan pun jadik laa kan...

inilah link tersebut -->> Nama-nama Islam

ada beberapa nama yang aku rase menarik sangat...berangan2...huhu~ nak wat mcm mane...naluri keibuan tue menebal sangat...huuu~

Nurin Ardini - Cahaya & isteri yang menyayangi

Damia Hazwani - Kebijakan, keberkatan & pemberianku

Najwa Wardah - bisikan rahsia & bunga mawar

Asma Karmila - Ketinggian & manis, padat

Rayyan Zikry - Kepuasan, pintu syurga untuk orang yang berpuasa & ingatanku, kenanganku

Farzana Fathiah - Bijak, pandai & pembukaan, kemenangan

Irdina Qistina - Kehormatan kami & keadilan

Adib Iqbal - Pujangga & kejayaanAdlina Khairina - Keadilan kita & kebajikan

Izz Fathi - Kekuatan & pembukaanku, kemenanganku

Durrah Faqihah - Mutiara & pandai, pintar

Alisha Liyana - Jujur, benar, di lindungi Allah & Kelembutan

Hannah Farhana - Kasih sayang & riang gembira

Damia Hannah - Kebijakan & kasih sayang

nama2 berikut aku copy n paste dr website berkenaan...antara nama2 yang menarik bagi aku untuk dikongsikan...n aku suka sangat dengan nama hannah n karmila tue...so, jadik laa Hannah Karmila iaitu kasih sayang & manis, padat...itu utk perempuan...si lelaki lak Izz Fathi tue mcm best jee...urmmm~ berangan lagi sue...huhuhu~

2 comments:

  1. pza pun ngah mencari2 nama kat situ....dah reserve beberapa nama...banyak sgt nama best2 la kak...hehehehehehehe=)

    ReplyDelete
  2. tue laa pasal...actly kan piza...akak sebenarnya nak share topic nie ngan piza gak...hehe~ tp xtau mcm mane nak tag kan...klu fb senang jee...kt select jee name, terus kuar...huhu~ so, dah book kee name2 yg menarik..? xnak share..? akak nak tau gak... ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...