Tuesday, June 8, 2010

My Engagement Day (05.06.2010)

Alhamdulillah, lega rasanya hati nie setelah segalanya selesai...walaupun ditimpa pelbagai dugaan dan ujian dariNYA, aku selamat menjadi tunangan kepada insan tersayang...aku just harap, majlis perkahwinan ku nanti berjalan dengan baik n teratur...

aku sangat suka ngan pakaian pertunangan aku nie...bukan nak puji diri sendiri...tp alhamdulillah, segala yang aku rancang untuk majlis pertunanganku berjalan seperti yang aku harapkan...daripada pakaian, hantaran, backdrop majlis sume adalah idea aku sendiri...aku suke sangat²~

untuk make-up pulak...hehehe~ nak gelak pun yee...bayangkan laa, last² minit mencari mak andam...dah laa tgh kelam kabut ngan masalah ayah aku...ditambah kelam kabut ngan persiapan...tuhan saja laa yang tau...asalnya aku nak guna mak andam untuk nikah n kawen nanti tp kat Shah Alam jauh nye...last² minit cr area KL, sape laa yg nak time tue...sudahnya, agaknya tuhan tue nk membantu aku...aku bertembung ngan seorg kawan yg dah lame aku cari untuk guna perkhidmatannya...alhamdulillah, die free time tue n memberi harga yang sgt BEST untuk aku...hahaha~ thanks abe @ milo...akan aku promote diri ko nanti...n hasilnya sgt laa aku teruja...walaupun pada asalnya aku sgt xsuka cos rase mcm over sgt...ye laa, org xpnh make-up kan...mcm tue laa jadinye...tp bg aku, bile tunang aku x komen pape..aku tau aku nampak menarik hr tue walaupun die xpuji...cos i know him much~ klu cantik, die xkan sebut...tp klu xcantik, sampai hari nie kot die akan sebut...huhuhu~

time nie aku tgk balik pic² yang dieorg snap...so nice...i lioke berry² much...hehehe~

ini laa si jejaka yang berjaya memiliki hati ini...huhu~

tak tau kenapa, dalam banyak² pic aku ngan dier...aku paling suke pic nie...siyes, walaupun gambar blur kee tp aku rase view tue cantik sangat...luv tis moment much~ ♥♥♥

hahaha~ yang nie pun lawak gak rasenye cos bile aku ngan tunangku disuruh berpandangan sesama kitaorg untuk bergambar...huhu~ kompem² laa aku xnak...malu kot cos kat depan tue penuh ngan sedara-mara...maluuuuu²~ tp sweet pic nie ♥

bakal mak mertua menyarung cincin pertunangan...gementar wooo!!

bakal mak mertua jugakkk menyarung cincin merisik...

hantaran ke dua² belah pihak...

my best fren...forever~ to nazira n wae, thanks cos jadi kawan yang baik untuk aku...sayang korang sangat²~ n untuk kawanku si waE...thanks gak utk ko...sorry, pic ko xdee cos ko mmg xde time tue...dimaafkan dengan alasan yang kuat tp ko dtg sehari awal untuk menolong aku membuat persiapan...thanks sesangat n thanks cos sponsor kek aku...nanti untuk wedding nak lg tau...hehehehe~

thanks gak untuk kengkawan yang wish...doakan semoga ikatan ini kekal ke jinjang pelamin n seterusnya hingga ke anak cucu...n thanks to my new fren, aimi syazwani...urmmm~ xde laa baru sangat pun...tp semakin rapat laa...thanks for ur support n wish...

cantik x..? pic nie aku edit cos nak print n letak dalam album laa konon nye...tdi g survey nak wat story book...juling biji mata aku jap bl tau harga die...hehe~ sue, tunang jee kot...wat biase suda~

suka pic nie...tp geram lak ngan tunang aku, klu die bgtau nk datang...aku dah carikan baju yang sesuai ngan tema majlis dah...tp ok gak laa...klu die pakai warna lain, mmg aku xnak bergambar ngan die langsung...huhu~

hehe~ kawan aku si aimi tue, suka tul ngan pic nie...katenye, tersenyum dok tengok cara en tunang memandang aku...hahaha~ aku pun suka jugakkkkk~ ♥♥♥

5 comments:

  1. x suka yang last tu. mention nama kita. x pasal je air mata ni berlumba-lumba nk keluar! ahahahaaa! thanks dear! ♥ always mendoakan yg terbaik for u and him! may Allah always bless u! muuaaahh!

    ReplyDelete
  2. hehehe~ kt mmg sengaja nak bg mkcik menangis...huhu~ sebenarnye post tue xabis lagi...dok edit sikit-sikit...cos nak tambah pic lagi...nanti lg mkcik nangis...huhu~ rilex k, senyum selalu cos senyuman mkcik sgt cantik...♥♥♥

    ReplyDelete
  3. BLOG AWAK XLEH NAK FOLLOW KE..

    ReplyDelete
  4. thankss cik pink...boleh jee follow...sy pun xsure kenapa icon follow kat atas tue boleh hidden lak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...