Wednesday, May 5, 2010

rEzki kaHwin...aLhamdulillah~

kebanyakkan orang yang baru ingin memasang angan2 untuk berkahwin atau yang sedang membuat persediaan perkahwinan selalunya akan risau tentang perbelanjaan perkahwinan...begitu juga aku...melainkan orang tue anak orang berada, duit bukan laa masalah baginya...

tapi bagi aku, setiap perkara yang baik...tuhan menjanjikan perkara yang baik juga untuknya...aku syukur, dalam keadaan bersusah payah membuat persediaan perkahwinan hadir insan yang sangat baik hati n bermurah hati untuk membantu aku...walaupun tiada ikatan istimewa antara kitaorang...

"Terima Kasih Puan Saidatul"

hanya ungkapan itu yang mampu aku lafazkan...terharu aku atas kebaikkan yang diberikan kepada aku...akan aku ingat n kenang sampai bile2 segala kebaikkannya kepada aku...kata2nya mampu menitiskan airmata aku...

"awak baik sangat pada saya sue, ape yang saya buat nie hanya bantuan kecil jee"

adusss~ ape laa sgt bantuan aku klu nak dibandingkan dengan pertolongannya...ape pun, aku tetap syukur sesangat...mungkin ini rezki kahwin kata orang...semakin murah rezeki aku...alhamdulillah~

apa yang Puan Sai belikan lagi untuk aku yee...urmmm~ percaya atau x, Pn Sai tue g shopping kat Sogo tue untuk aku semata2 jee...sape laa aku baginya...bukan anaknya pun...tp tue laa org kate, bile kite ikhlas berkawan n ikhlas buat baik pd org, orang tue pun nampak keikhlasan kite...

balik pd citer tadi, apa yang Pn Sai belikan...die belikan 15 dulang hantaran untuk aku...tp aku just nak pinjam jee...lepas kahwin, aku akan pulangkan balik...then, die belikan cadar n comforter set...pastu ada lagi alas dulang yang bahagian atasnya lak...macam2 Puan Sai nie, die lak yang excited...aku menerima dengan hati yang terbuka lagi berbunga2...huhuhu~


dalam pale aku nie dah berlegar2 gift ape yang patut aku bagi pada Puan Sai nie...gift lain dr yang lain gift dari aku n sham...harga die pun kena lain gak laa, special sikit...huuuuu~

2 comments:

  1. betuah 'badan' yerk.... takder la runsing sangat..

    ReplyDelete
  2. aLhamdulillah~ syukur sesangat2...rezki kawen orang kata...huhu~ anyway, thanks...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...