Tuesday, May 18, 2010

Rekaan Hantaran ku...

huhu~ macam pro sangat ler aku ngan jee tajuk post gitu...tp x pee, aku mmg suka dengan deco2 nie...dalam pale aku nie terlalu banyak idea untuk dicurahkan...selalu klu wedding abang2 aku, akak aku yang banyak wat kan...so, akunye skill x dapat laa aku curahkan...

memandangkan ini adalah wedding aku...so, aku nak sume hantaran aku adalah daripada hasil tangan n idea aku sendiri...biar laa orang komen x cantik kee ape kee...janji pd mata aku cantik n aku puas hati...

aku suka warna2 yang pastel mcm english style...lebih kurang mcm deco2 kat Memory Land gitu...tp decoration barangan kat Memory Land tue mcm sarat n over sgt...ntahh~ aku pun xtau...dah lame x berkunjung pun...sesuka ati lak nak komen hasil org lain...huhu~ ikut citerasa masing2 laa...

warna tema hantaran aku ialah soft cream + soft gold + soft brown...aku pilih warna nie cos senang nak match ngan mane2 warna baju...so senang nanti...leh guna pakai untuk wedding aku lak...just tukar main color die jew...sebagai contoh, if aku pilih warna hantaran aku hijau...for sure sumenye akan warna hijau...riben, bunga dll...n baju pun warna hijau...klu bertunang warna hijau, xkan wedding pun nak hijau lg...kompem, kita cume akan pakai sekali jee...dah pembaziran berlaku disitu...

bukan aku terlalu nak berkira soal bajet, hiasan hantaran jee kot...xperlu laa nak berhabisan sampai beratus2...cos kebanyakkan hantaran yg aku tgk kat kedai yg dah ready made harganye mesti RM 50++...kebanyakkannya...klu berkemampuan, terpulang~ bagi aku, mahal atau murah bukan laa isunya...yang penting ialah kepuasan cos dapat menghasilkan sesuatu dari ilham sendiri...baju, pelamin sume dah tentu org lain wat kan...tunggu nak sarung n hias jee...so, biar laa hantaran nie hasil idea sendiri...tue jeee, niat di hati...

untuk hiasan hantaran...aku just nak yang simple + cantik + menarik...n yang paling penting, aku leh guna pakai lagi selepas tue...cantik + menarik pada mata aku laa...kang orang cakap aku nie syok sendiri lak...ahaaa~



ini sebahagian jee...kang upload sume kang x surprise lak nanti...huhu~ mintak maap, background die semak sikit...n of cos laa kena remark kat situ...hak cipta terpelihara...hohoho~

kamerose.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...