Monday, May 17, 2010

Proses Pembersihan - Bilik Tidur

dah 2-3 hari aku sibuk dok mengemas bilik aku...semak umah aku jap ngan segala barangan aku yang aku susun kat ruang tamu untuk kosongkan bilik...cos aku nak mengecat satu bilik tue n letak tikar getah baru sebelum katil aku sampai rini...

hari nie aku xkeje untuk menyambung siapkan proses pembersihan bilik aku...penatnya tuhan jee yang tau...sepanjang hari sabtu tue aku dok mengemas + mengecat + dll...sampai menggeletar n melecet tangan aku laa...mak aku pun naik risau tgk aku dok wat keje dr pagi sampai mlm xberenti2...asyik dok bising suh rehat dulu...aku berenti rehat kejap2 jee...risau selagi sumenye xsettle...sabtu ahad jee aku ada masa...hari ahad aku kene g klang lak, kenduri kawan aku...kompem kuar pagi balik malam...

sudahnya rini (isnin) aku xg keje...amik MC..huhu~ cos petang nie katil sampai...proses mengecat xabis lagi...tikar getah pun x bentang lagi...pening akuuu! xde sape nak tolong aku...hurmmm~ xpe laa, wedding aku gak kan...bak kate mak aku, bersabar je laa sue...bagi lepas sumenye...hurmmm~ thanks mak...kata2mu bagi kekuatan kepada ku...

skang kul 11.15 pagi...aku di rumah akak aku cos tumpang tido...kat umah dh xleh nk tido, sume dah ilang...huhu~ so, sempat laa aku nak update blog aku nie...plan aku pagi nie ialah mula2 aku kene pagi klinik dulu...amik mc...td dah call org perabot tue suh hantar katil tue rini gak...klu sok aku xleh laa...pastu balik umah mak aku...sambung mengemas n mengecat...hope leh settlekan rini...

gambar akan aku uploadkan kemudian setelah sumenya settle cos skang aku sndiri pun xsanggup nak tgk keadaan umah aku...dah macam tongkang pecah...huhu~ xpee, kejap jee tue...k laa, dah siap nak kuar...nanti aku update lagi...for sure untuk tatapan si jantung ati tercinta...cos skang kitaorang contact pun semnggu sekali...hp die dah xdew...aduhhh~ giler rinduuu kat diee...boleh mati cam gini...huhu~

xpe laa sue...x lame jee lagi...bersabar laa...tinggal lagi bape bulan jee ko akan di gelar cik sue...lepas tue ko akan bertukar title lak...menjadi milik die yang sah...aminnn~ itu yang aku doakan n impikan dari dulu lagi...xsabar rasenye menanti hari itu... ;D

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...