Tuesday, May 18, 2010

2 Minggu 4 Hari Lagi...ngeeee!!

aduhhhh~ peningnya aku...sempat kee nie hah nak settlekan sume...hurmmm~ baju x siap lagi...make up pn xcari lagi...bilik x abissss kemas lagi...hantaran??? uwaaaaaa~ kelam kabutnye...

aku kene make sure minggu nie bilik tidur mesti dah settle...klu minggu depan masih xsettle2 lagi, masak laa aku jawabnye...cos minggu depan baju untuk bertunang dah siap, leh gi tengok...excited lak rasenyee...huhu~

minggu nie aku betul2 sibuk mengemas bilik tidur...bukannya xpenah mengemas...masalahnya bilik aku tue terlalu sarat ngan barang...almari pun sampai dua...so, bile nak mengecat bilik tue penat yang teramat sgt cos nak mengalihkan barang2 jee...pastu nak ganti tikar getah baru...lg laa penat, aku kena kosongkan bilik...

masuk hari nie aku masih x habis mengecat lagi...tinggal dalam 1/4 jee...1/4 pun, penat gak tue...cos tinggal dinding yang ada almari kat situ...almari kecik, aku dah buangkan jee...almari yang besar nie dr ptg tadi aku dok pikir mcm mane nak alihkan...berat tue...tolak pn, xgerak langsung...adessss~

kang klu aku tinggalkan dinding tue jee, xkee cacat rupa nye klu tetiba 1hari nanti ada org yang mengalihkannye...mau kena kutuk kaw2...nampak sgt keje org pemalas...kompem2 aku xnak mengaku time tue...hahaha~

xpe laa, untuk memudahkan keje aku...aku kena kosongkan almari tue dulu supaya ringan sikit...terpaksa laa wat 2-3 kali keje...its ok, yang penting hasilnye memuaskan hati aku...penat pun xpe laa...ayat untuk menyedapkan hati..."leh kurus sikit" huhu~

minggu depan aku sibuk lagi...nak amik baju...cari tudung yang sesuai...make up...hantaran...urmmm~ ape lagi ekkk...stresss nyee aku...nngeeeee!!

STRESS yang membahagiakan...
gewdikksss~ ;D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...