Thursday, April 15, 2010

Terima kasih ABANG


Uwaaaa.!!! wiNdunyee kaT diErrrr~

hurmmm~ gini laa adat org bercinta jarak jauh...dah laa jauh, susah nak jumpa lak tue...tapi percaya atau x hubungan ktorg hampir mencecah 4 tahun nie adalah percintaan jarak jauh..."kutub utara, kutub selatan" hehe~...dlm setahun tue leh kira laa bape kali laa ktorg berjumpa...selalu org cakap, bercinta jarak jauh banyak dugaan n susah nak kekal...tp bagi aku, dekat atau jauh x jadi masalah...yang penting ialah hati n diri masing2...

Rahsia..???

rasenye xde rahsia kot...tapi bagi aku, aku just pegang pada rase sayang, keserasian, sabar n setia...perkara2 tue penting bagi aku dalam sesebuah hubungan...kaya kee, ensem kee, sume tolak ke tepi...yang penting, bersama die wat aku rase happy n bahagia sgt2...if salah sorangnye dah xada perkara2 tue...n hubungan tue dah mcm retak menanti belah...yang sorang lagi 2 kene main peranan n kene kuat utk pertahankan cinta die...itupun klu betul die masih sayangkan hubungan tersebut...klu x, hi hi bye bye laaa~

aku semakin bahagia...n aku harap rase nie akan berkekalan...apa yg dah berlaku sebelum nie pun dah cukup untuk mematangkan kitaorg...pilihan ada ditangan masing2...antara die n aku, kitaorg ada hak untuk tentukan pilihan ktorg...tp selepas apa yang dah berlaku, ktorg masih memilih untuk hidup bersama...n lebih menghargai hubungan ini...itu yang aku harap2kan darinya~ baru kini die sedar...tp xpe laa, cepat atau lambat yang penting die sanggup untuk berubah...

hubungan ktorg semakin baik n semakin bahagia...macam orang mule2 nak bercinta pun ada...hari2 sms...kat ofis sms...kat umah pun sms...mcm org tgh angau laa...tp mmg pun...skang ktorg tgh angau nak kahwin...nngeeee! huhuhu~ dulu xpenah pun mcm nie...tp alhamdulillah~ ini laa yang aku inginkan...perhatian n kasih sayang die...x sia2 segala pengorbanan n kesetiaan aku selama nie...

kini diri aku semakin dihargai~

terima kasih abang.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...