Thursday, April 22, 2010

riNdu-riNduan...hahaha~ gEwdiksss!!

haaaa~ baru abg tau rindu ekkk...
tue baru seharian syg offkan hp...belum lagi seminggu...tp yang sebenarnya aku pun rindu tahap gaban gak...ngeeee~ =P tp xpeee, itu salah satu cara wat kitaorg saling merindui...rindu tue kan tandanya sayang...die dah banyak sgt berubah...alhamdulillah~ aku syukur yang teramat2...termakbul doa aku hari2...n doa aku kali nie, biarlah perasaan n kebahagiaan yang aku rase skang berkekalan selamanya n semakin bercambah2...


kelakar pun ada sebenarnya, walaupun aku offkan hp...sat g kejap2 aku on kan balik...tgk die ada msg atau call x...hehehe~ dr pagi sampai petang xde pape respon pon...tp bile dh sampai malam, ati pun dah xtahan agaknye...ape lagi, mcm2 laa msg masuk...aku just gelak kan jee...hahaha~ kesian abang aku sorang nie...sudahnye aku pun msg...xsempat nak send, die dah call...tp ego, xmo ngaku rindu...hahaha~ layankan aje laa...berjam2 lamenye ktorg bergayut...dah abis topup die, aku lak calll...dah abis topup aku...die wat SOS topup lak...dah abis lagi...aku lak wat...bile dua2 dah xleh nak wat, die mintak kwn die topupkan aku ngan die...kredit lambat lak masuk...hp mak aku jd mangsa...hehehe~ giler riNdu tul...

xdapat nak gambarkan perasaan aku skang...berbunga2 cinta cos terlalu bahagia...huhuhu~ gembira n xsabar2 nak menempuhi alam yang baru...ati suda gatal woooo~ xboleh tahan lagi...hehehe~ bawa2 bersabar sue...settlekan satu persatu dulu k...biar segalanya berjalan dengan baik n teratur...jangan terlalu membazir n jgan lak terlalu nak bajet sgt...biar simple n sederhana...janji ada kenangan manis untuk disimpan itu yang penting...

dalam hati dok menyulam kasih semula, tetibe aku terdengar lagu yang menjadi kekuatan untuk aku mempertahankan cinta aku selama nie...cos lagu nie banyak maksud2 yang tersirat untuk aku n die...lagu nie jugak laa yang die bagi kat aku dulu...so, lagu nie menjadi kekuatan kepada kitaorang bile salah seorang dok create masalah...bagi lagu nie hari2...lame2 xjadi dah nak berubah...hehehe~ tue laa yang aku dok wat kat die time die dok wat perangai dulu...lg pun lagu nie terlalu bermakna untuk aku...mmg xleh dengar langsung...klu dgr spontan akan ingat kat die...kene pulak klu time tue tgh over feeling frust, memang meraung laa...aku n die akan sentiasa mempertahankan hubungan n cinta ini hingga ke akhir hayat kitaorang...insyaALLAH~


Menjaga Hati - Yovie Nuno
video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...