Friday, April 30, 2010

++ Tema gOLd uTk maJLis pErTunangan ++

kelmarin aku beli kain kat nagoya...kainnya kosong n full color gold...berkenan lak aku kat kain tue...murah jee harga kainnye tue...xmo over glamour, nanti kompem2 aku xpakai dah...aku still dengan citarasa aku, biar simple tp menarik...

aku dah survey baju ready made kat kedai2...harga yang xberbaloi untuk citarasa aku yang simple...so, aku pun dgn segala idea yang ada...mengilhamkan sendiri idea untuk pakaian pertunangan aku...hehehe~ baju kurung moden jee...cos aku xsuke pakai baju kebaya...

so, lunch tadi aku ke tailor yang semakin aku gemari dengan membawa kain yang aku beli ritu...aku mintak die watkan baju untuk pertunangan aku dalam tempoh 2 minggu dr skang...pastu aku nak mintak tambah manik pada bahagian2 yang aku inginkan supaya bagi naik seri baju tersebut...

tak sabar2 lak aku menunggu hasilnya nanti...bile baju tue dah siap, aku akan uploadkan ke dalam blog ku ini...so, just tunggu je laa...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...