Saturday, April 17, 2010

dUgaaN dEmi dUgaaN

adOooiyaiii~ apa laa malang sgt naseb nie...lepas satu masalah datang, xsempat lagi nak settlekan datang lak masalah lain...tengah dok sibuk² cari bajet untuk wedding kitaorg, dah kene labur utk bende lain...

kesian abe aku, kete die lak rosak tgh die dok bajet nak beli barang² hantaran n cincin kawen sume...bukan sikit² rosaknye...sampai makan belanja dekat 2ribu gak laa dalam orang tgh dok nak bajet duit nie...hurmmm~ x pee laa sabar je laa...org kata lagi banyak dugaan, lagi kuat ikatan jodoh kitaorg...insyaALLAH~ aku just harapkan n mendoakan yang terbaik jee untuk hubungan kitaorg nie...



susah senang kene lalui bersama...die susah, aku kena tolong...n klu aku lak susah, die lak yang kene tolong...kalau hal yang remeh temeh pun xmampu nak settlekan mcm mane nak idup bersama n hadapi dugaan² yang lbh besar akan datang...bukan meminta, sekadar untuk beringat sahaja...setiap masalah boleh diselesaikan, cume cara yang bagaimana kita pilih untuk selesaikan masalah tue jee...bukan dengan create masalah lain lak...itu mmg salah laa...

alhamdulillah~ kitaorg semakin matang dalam perhubungan ini...semakin matang untuk membuat keputusan n menyelesaikan masalah...itu yang sepatutnya berlaku dari dulu lagi...tp xpe laa, mase n pengalaman dah cukup banyak mengajar kitaorang untuk lebih menghargai hubungan nie skang...so, masalah² yang mendatang bukan lagi jadi hal besar untuk kitaorang hadapi...yang penting masing² kene bertolak ansur n saling memahami...itu yang paling penting...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...